24vnt Netikras nagų pleistras Spaudžiami nagai Populiarūs ilgi prispaudžiami nagai Pirštų nagai Pasidaryk pats namuose NOV99

Funkcijos:

1. Aukšta kokybė: Mūsų padirbti nagai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, be kvapo, nekenkiant nagams ir kūnui, ir jie lengvai nenukrenta, galite juos naudoti be rūpesčių.

2. Tinkamas dydis: Netikri nagai būna įvairių dydžių, todėl galite pasirinkti tinkamiausią netikrą nagą, nesvarbu, koks yra jūsų nagų dydis. Jį lengva apkarpyti ir parinkti bet kokio ilgio ir formos, kuri jums patinka.

3. Draugiškas pradedantiesiems: Šie netikri nagai puikiai tinka nagų salonams, bet taip pat puikiai tinka besimokantiems nagų ar pradedantiesiems, norintiems "pasidaryk pats" nagų dailę namuose. Jie taip pat gali būti derinami su kitomis nagų dekoracijomis, kad sukurtumėte savo stilių ir taip parodytumėte savo asmenybę.

4. Super patogu: Palyginti su nagų laku, prispaustus netikrus nagus patogiau naudoti ir juos lengva kirpti, klijuoti ir dažyti.Jie atrodo labai natūraliai ir gražiai ir ilgą laiką gali išlaikyti spalvą neatskirdami.

5. Tobula dovana: Galite ją padovanoti savo žmonai, draugei, seseriai, mamai ir bet kuriai gražiai panelei, jie jausis laimingi ir laimingi. Spalva gali šiek tiek skirtis dėl monitoriaus, ačiū už supratimą.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Ilgi dirbtiniai nagai

Pakuotės svoris: 16g

Pastabos

1. Tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo vaizdo dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto

2. Leiskite 1-3 cm nuokrypį dėl rankinio matavimo

1 rinkinys * Netikri nagai (viduje 24vnt.)

24 vnt * Želė klijai

Arba

1 rinkinys * Netikri nagai (viduje 24vnt.)

1 butelis * Klijai

Mes siunčiame į visą pasaulį (išskyrus kai kurias šalis ir APO / FPO). Siunčiame tik patvirtintais užsakymo adresais. Užsakymai apdoroti laiku po mokėjimo patikrinimo.Mes išsiųsime paketą iš Kinijos oro paštu. Pristatymo laikas priklauso nuo gabenimo vežėjo, muitinės ir paskirties vietos išsiuntimo paštu bei kitų veiksnių. Daugumą paketų buvo galima gauti per 20 darbo dienų (4 savaites). Žemiau rasite kiekybinių duomenų pristatymo laiko rinkimą:

Jei esate patenkinti mūsų produktu ir paslauga, pateikite mums teigiamą atsiliepimą su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums yra labai svarbi. Būsime labai dėkingi, jei čia galėsite palikti savo tikrąjį jausmą. Jei nesate patenkinti prekėmis ar mūsų paslauga, prieš palikdami bet kokius atsiliepimus, susisiekite su mumis, mes nedelsdami išspręsime problemą, ačiū! Rašykite mums nuo 9:00 iki 18:00. (GMT 8) nuo pirmadienio iki šeštadienio . Jei turite klausimų, parašykite mums žinutę ir suteikite mums galimybę jums padėti. Į visus pranešimus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje).Jei negavote mūsų atsakymo, maloniai prašome dar kartą išsiųsti savo žinutę ir mes jums atsakysime kuo greičiau. Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (įskaitant sekmadienius).

Sku: b245708

  • Number of Pieces - COMBO
  • Origin - Mainland China

Pridėti atsiliepimą

Jūsų Įvertinimas :